Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с управляващата централа

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с управляващата централа

Здравейте колеги,

От съвсем скоро съм собственик на Алфа и днес бях на диагностика в Италсервиз. Колата ми работи неритмично на празен ход след смяната на консумативите, но от сервиза ми казаха че главния ми проблем е в управляващата централа. Показваше някакви абсурдни данни. Казаха че може би е дала фира при евентуално миене на двигателя или нещо такова. Някой имал ли е подобен проблем? Можете ли да дадете съвет какво да правя?
    Благодаря предварително!
    Alfa 156 Sportwagon

дай малко повече инфо за колата - мотор и година примерно
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Re: Проблем с управляващата централа

" управляващата централа" ECU ли трябва да знчи
      '05 166 V6
      '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

колата е Alfa Romeo 156 Sportwagon , 2.0 TS, 2000-та година. Докарах си я от германия миналата седмица и мисля че преди смяната на консумативите го нямаше и проблема с работата на празен ход.
        И да, " управляващата централа" значи ECU.
        Alfa 156 Sportwagon

Comment

иди при бобо да я закачи и той на диагностика

Comment

Понеже само от вчера членувам в тоя клуб не знам и кой е Бобо. Ще съм ти благодарен ако дадеш повече инфо.
            Alfa 156 Sportwagon

Comment

бобо

Comment

ако му има нещо на ЕКУто в Гърция има едно втора ръка с ключовете....ако до трябва свиркай
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

A за колко пари става въпрос ако ми се наложи да взимам ECU. И винаги ли върви в комплект с ключовете?
                  Alfa 156 Sportwagon

Comment

тия просто са ти прецакали колата, и сега си търсят оправдания

ходи им нашокай репите, и да ти я оправят за тяхна сметка, кретенска работа
                    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Всъщност, къде ти прецакаха колата. Къде извърши първоначалото обслужване
                      156, 2.4JTD

Comment

Първоначално публикувано от borisko
                        A за колко пари става въпрос ако ми се наложи да взимам ECU. И винаги ли върви в комплект с ключовете?

не съм го питал човека, но ако се стигне до там ще му звънна и питам....нов не помня колко беше но ми се върти нещо от сорта на 2 000лв.
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от borisko
                          Кои са тия дет`са ти прее*али колата Вируса да им мине път рано сутринта и да им пожелае "Приятен ден!" Да ги гониш до последно!!! Ти си им закарал работеща кола, а те ти връщат скрапер да си оправят поразиите или отиваш при Бат` Бобо, той я прави и сметката - за тях .
                          Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                          X